Emissievrije bouwlogistiek

Bouw & Infra

Bouwverkeer is een grote stikstofuitstoter

Bouw- en infrabedrijven zijn volop bezig om hun Co2- en stikstofuitstoot te verlagen. Een elektrisch wagenpark is een van de middelen die afgewogen worden. Maar, de standaard routekaart naar elektrisch bouwverkeer is niet voorhanden, want die kaart verschilt project. Voldoende energie en laadinfra op de bouwplaats lijken vooral een hoofdpijndossier. We laten je graag zien dat het met Bluekens EV wél kan.

De stikstofregels zijn een belangrijke reden om te verduurzamen in de bouw- en infrasector. Duurzaam bouwmateriaal, ledverlichting: mooie eerste stappen in de goede richting. Maar waarmee je echt zoden aan de dijk zet, is emissievrije logistiek. De cijfers spreken boekdelen. Een elektrische auto stoot over zijn levensduur ongeveer 60% minder CO2 uit dan een auto met een uitlaat ().

Plan de route naar emissievrije logistiek

Bij bouwplaatsen in de stad wordt het steeds lastiger om op traditionele wijze (met groot dieselmaterieel) aan het werk te gaan. Milieuzones en de vele vervoersbewegingen vragen om een plan B. Emissievrije logistiek met wendbaarder materieel, dat moeiteloos de dieselwagens vervangt. In de bouw- en infrasector vraagt dat wel om goede voorbereiding en gedetailleerde afstemming op de operatie, nog meer dan in andere branches. Begin dus op tijd en zet nu de eerste stap. Laten we samen de ideale routekaart plannen.

Kies voor een elektrisch bedrijfswagenpark zonder drempels

Bluekens combineert kennis van energie met praktische oplossingen die aansluiten bij je dagelijkse operatie. Dat resulteert in een 360-gradenaanpak met aandacht voor voertuig, energie en fleetmanagement.

  • Elektrische bedrijfswagens met trekhaak
    Slim en doordacht inzetten zodat het werk gedaan kan worden
  • Laden op de bouwplaats
    Door de capaciteit slim te benutten
  • Maatwerkoplossingen voor specifieke werkzaamheden
    Zoals een elektrisch voertuig met open laadbak, kraan of slimme indeling
Elektrische bedrijfswagen met aanhangwagen

Spreek een inhoudelijk expert

Contact

Bel ons op +31 88 258 3800 of laat hier een bericht achter.