Breda Business duurzame ondernemers

“Duurzaam ondernemen kan alleen door samenwerken”

Breda Business ondernemersverhalen

Breda, 12-09-2022, foto’s door BredaBusiness-Gemeente Breda

Samen met 4 andere pioniers is Gert-Jan Jonker (General Manager Bluekens EV) betrokken bij de campagne “Duurzaam Ondernemen” van Breda Business. Een campagne om ondernemers te inspireren en ondersteunen om duurzaam te ondernemen. Een initiatief van BredaBusiness, voor, door en met ondernemend Breda. Waar begin je? Welke stappen zet je?

Als ondernemer kijk je naar de toekomst. Naar morgen, overmorgen en verder. Maar hoe maak je je bedrijf toekomstbestendig? En waar begin je? Hoe zet je de eerste stappen? Als in Breda gevestigd bedrijf zijn we er trots op dat ‘onze’ stad nu ook concrete acties onderneemt om duurzaam ondernemen hier te stimuleren! Lees de interviews met Gert-Jan Jonker, Toon Mampaey (Be by Bèta), Han Buijsse (Prinsenzwam), Luara Kamma-Moore (Elemental Eco) en Tim van Oerle (Nature.house / Natuurhuisje) op de website van Breda Business. 

Gerelateerde berichten

Brefu Maxus eDeliver 9

Brefu kiest voor duurzaam bouwen

Bij het opknappen van oude gebouwen staat innovatief werken voorop en groeit de vraag naar duurzame inzet. Brefu Funderingstechnieken trekt die aanpak organisatie-breed, door...
hoe maak ik een goede overstap naar elektrische bedrijfswagens

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Subsidies en andere fiscale voordelen beïnvloeden voor een deel het kostenplaatje van je overstap naar een emissievrij bedrijfswagenpark. We bundelen de vragen die we...
Plug in 010 Thumbnail nieuws

Uitnodiging voor Plug in 010

Rotterdam krijgt een zero-emissiezone voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Weten hoe jij je nu al kunt voorbereiden? Meld je aan voor Plug In 010!