Crisis in de Tent

Restaurant Miro

Breda, 09-02-2021

Restaurant MIRO in Houten wordt gerund door Miriam (40) en Ron (54). Het is een fine dining restaurant, maar sinds de lockdown zijn ze noodgedwongen overgestapt op de Indonesische keuken, omdat het lastig is om fine dining in een afhaalbakje te stoppen.

Met Indonesische gerechten gaat dat makkelijker, maar Ron is hier niet zo blij mee omdat de geuren van de Indonesische keuken nare herinneringen aan zijn jeugd naar boven brengen. Om de positieve vibe er in te houden ‘reinigt’ Mirjam daarom de zaak wekelijks met brandende salie. Financieel staat de zaak er slecht voor, dus bedenkt Herman een plan waarbij klanten een abonnement op de maaltijden van MIRO kunnen nemen. Met Annemarie houdt hij een wedstrijd wie de meeste leden kan werven.

Gerelateerde berichten

Brefu Maxus eDeliver 9

Brefu kiest voor duurzaam bouwen

Bij het opknappen van oude gebouwen staat innovatief werken voorop en groeit de vraag naar duurzame inzet. Brefu Funderingstechnieken trekt die aanpak organisatie-breed, door...
hoe maak ik een goede overstap naar elektrische bedrijfswagens

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Subsidies en andere fiscale voordelen beïnvloeden voor een deel het kostenplaatje van je overstap naar een emissievrij bedrijfswagenpark. We bundelen de vragen die we...
Plug in 010 Thumbnail nieuws

Uitnodiging voor Plug in 010

Rotterdam krijgt een zero-emissiezone voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Weten hoe jij je nu al kunt voorbereiden? Meld je aan voor Plug In 010!