BYD ETM6

7,5-tons elektrische truck

Over BYD ETM6

De BYD ETM6 is een volledig elektrische truck welke wordt aangedreven door een oplaadbare batterij.

Dit model is perfect voor iedereen die zich veel in het stadsverkeer begeeft en te maken heeft met rijverboden in milieuzones. Met deze elektrische truck hoeft niemand zich hier druk om te maken omdat de BYD ETM6 in iedere stad wordt toegelaten.

Het voertuig is niet alleen 100% elektrisch en dus 100% vrij van emissie, maar ook extreem stil, zeer wendbaar (korte draaicirkel) en comfortabel. Dit ergonomisch voertuig verhoogt het comfort tijdens het rijden, laden en lossen. Dankzij de ruime veiligheidsvoorzieningen zijn de inzittenden en medeweggebruikers goed beschermd. De 126 kWh batterij is goed voor een actieradius van 200 km bij volle belading en met snelle DC lading binnen een uur weer volledig opgeladen. De BYD ETM6 is verkrijgbaar in korte en lange wielbasis.

Kortom, de BYD ETM6 is zijn investering meer dan waard. Van robuuste componenten tot innovatieve technologie: wij hebben er alles aan gedaan om uw bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. Daarmee is de BYD ETM6 een ideaal bedrijfsvoertuig voor dagelijks gebruik – en een betaalbare fleetoplossing voor de elektromobiliteit voor vandaag en morgen.

De BYD ETM6 is perfect voor ieder bedrijf dat zich veel in het stadsverkeer begeeft. Het voertuig is niet alleen 100% elektrisch en dus 100% vrij van emissie, maar ook stil en comfortabel. De ergonomische constructie verhoogt het comfort tijdens het rijden, laden en lossen. Dankzij de ruime veiligheidsvoorzieningen zijn de inzittenden en medeweggebruikers goed beschermd. En wilt u de BYD helemaal afstemmen op uw behoeften? Het chassis bouwen we op maat op. Daarmee is de BYD ETM6 een ideaal bedrijfsvoertuig voor dagelijks gebruik – en een betaalbare fleetoplossing voor de emissievrije stadslogistiek voor vandaag en morgen.

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de BYD ETM6?

Download de brochure