Maxus eDeliver 3

Bekend van Cobouw The Fixers

Maxus eDeliver 3

Over Maxus eDeliver 3

De Maxus eDeliver 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen. Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.

De karakteristieke Maxus eDeliver 3 is een ideale bedrijfswagen met standaard uitgebreide veiligheidsuitrusting en een hoog afwerkingsniveau van het interieur, zoals de ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen. De laadruimte is perfect afgestemd op het standaardformaat van europallets. De actieradius tot 371 km staat het toe om langere afstanden af te leggen zonder tussentijds bijladen. Toch langere afstanden overbruggen? Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten.

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de Maxus eDeliver 3?

Download de brochure