Renault Trucks Master E-Tech

Schoon transport met een hoog laadvolume

Renault Trucks Master E-Tech

Over Renault Trucks Master E-Tech

De Renault Master E-Tech is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. De Renault Master E-Tech is verkrijgbaar in vier varianten waardoor u kunt kiezen voor een voertuig dat past bij uw specifieke toepassing.

De Renault Master E-Tech combineert een hoog laadvolume tot 13 m³ met de voordelen van elektrisch rijden. Het laadvolume is gelijk aan de conventionele Renault Master. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd. De bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen. Voor optimale veiligheid bestaat de standaard uitrusting uit een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel.

De Renault Master E-Tech is geschikt voor een groot aantal toepassingen doordat deze niet alleen als gesloten bestelwagen maar ook als chassis cabine en platform cabine beschikbaar is. Open laadbak of grote gesloten bak nodig? Dat is dus geen probleem! Renault Trucks zorgt bovendien voor zekerheid met een een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km op de 52 kWh accu’s (batterijstatus 66% gegarandeerd).

Rachid Lezaar
Adviseur Emissievrije Stadslogistiek

Je route naar elektrisch

Dit zijn de vier tussenstops

1. Energiescan
2. Laadoplossingen
3. Voertuigconfiguraties
4. Fleetmanagement

Energiescan
De energie- en laadinfrastructuur vormen de basis voor je elektrische wagenpark. We brengen in kaart wat er al is en wat nog nodig om de voertuigen te laten rijden.

Advies over laadoplossingen
Nog een hygiënefactor: welke laadoplossing past nu en straks bij het energienet? We helpen je de juiste keuze te maken uit AC- en/of DC-snelladen.

Sectorspecifieke voertuigconfiguraties
Gekwalificeerde vakmensen passen de voertuigen van je keuze aan op de organisatie, zodat ze voldoen aan wettelijke en segmentspecifieke eisen.

Continuïteit binnen de logistieke operatie
Zorg dat voertuigen op de weg blijven door continu monitoren en direct ingrijpen bij calamiteiten en als de situatie daar om vraagt. Met (technische) kennis en data zorgen we voor maximale uptime en slimme kostenverlaging. Onze eigen specialisten en intelligente software maken het mogelijk.

Meer informatie over de Renault Trucks Master E-Tech?

Download de brochure