Exclusieve preview emissievrije bestelwagen voor partners Bluekens EV

Kennismaking innovatief elektrisch voertuig op aftrap Arrival European Roadshow

Amsterdam, 21-09-2021

Minder schadelast, lagere TCO, lokaal geproduceerd en op maat gemaakt… Bluekens EV, pionier en kennispartner in emissievrije stadslogistiek, liet haar partners kennis maken met de innovatieve elektrische bestelwagen van Arrival: de Arrival Van Walk-In. Tijdens de aftrap van de European Roadshow op 16 september in Amsterdam werd een prototype van dit model gepresenteerd. Een mooie gelegenheid voor Bluekens EV om bekende supermarktketens, e-commerce partijen en pakketbezorgers exclusief een preview te kunnen geven van een bijzonder product dat bijdraagt aan veilig, efficiënt en emissievrij bezorgen.

Voor bedrijven die in e-commerce en post & parcel actief zijn is het belangrijk dat er veilig, efficiënt en emissievrij bezorgd kan worden. Naast dat de consument om een duurzame oplossing vraagt, stellen steeds meer steden een emissievrije zone in. De elektrische voertuigen van Arrival vallen op door de unieke nieuwe methode van ontwerpen en productie door lokale microfabrieken. Hierdoor kan de organisatie betaalbare elektrische voertuigen ontwikkelen. Daarnaast wordt er bij de ontwikkeling rekening gehouden met de veiligheid voor de chauffeur en andere weggebruikers. De partners van Bluekens EV waren enthousiast over de nieuwe bestelwagen en vonden het materiaal, composiet in plaats van staal, een groot pluspunt. Daardoor is het voertuig een stuk schadebestendiger en kostenefficiënter. Dat de bestelwagen naar wens van de klant gebouwd kan worden door een modulair systeem werd ook enthousiast ontvangen. Natuurlijk werden er ook kritische vragen gesteld. Men kijkt dan ook uit naar de eerste rijdende prototypes die in het voorjaar worden verwacht.

Lees ook de berichtgeving van Arrival over de uitbreiding in Europa.

Gerelateerde berichten

Brefu Maxus eDeliver 9

Brefu kiest voor duurzaam bouwen

Bij het opknappen van oude gebouwen staat innovatief werken voorop en groeit de vraag naar duurzame inzet. Brefu Funderingstechnieken trekt die aanpak organisatie-breed, door...
hoe maak ik een goede overstap naar elektrische bedrijfswagens

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Subsidies en andere fiscale voordelen beïnvloeden voor een deel het kostenplaatje van je overstap naar een emissievrij bedrijfswagenpark. We bundelen de vragen die we...
Plug in 010 Thumbnail nieuws

Uitnodiging voor Plug in 010

Rotterdam krijgt een zero-emissiezone voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Weten hoe jij je nu al kunt voorbereiden? Meld je aan voor Plug In 010!