Bluekens EV is op 22 en 23 juni aanwezig bij de Home Delivery World Europe

Amsterdam, 16 mei 2022 

Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zal het Home Delivery World Europe evenement (HDWEU) in Amsterdam plaatsvinden. In Amerika is dit al jaren een branchebepalend evenement en nu is het voor de eerste keer in Europa. U kunt hier door de diverse aanwezige praktijk- en onderzoeksexperts nieuwe inzichten verkrijgen en innovaties bewonderen die u kunnen ondersteunen bij uw strategie rond emissievrije (stads-)logistiek voor de home delivery.

We ontmoeten u graag bij onze stand E42, direct naast het Urban Logistics theater. Er staat een goede kop koffie voor u klaar. Om toegang te krijgen tot het evenement kunt u zich inschrijven via de website van Home Delivery World Europe.

Tijdens het event zijn in verschillende theaters kennissessies waar u aan kunt deelnemen. Uiteenlopende trends en uitdagingen in stadslogistiek, pakketbezorging, boodschappenbezorging en transport en logistiek in het algemeen worden besproken in paneldiscussies, keynotes en presentaties. Het volledige programma is te vinden op de website van het event. 

Praktische informatie

RAI Amsterdam – Hal 11
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
woensdag 22 juni 08:00 – 17:00 uur
donderdag 23 juni 08:00 – 15:00 uur
Bekijk het volledige programma via de website

Gerelateerde berichten

Brefu Maxus eDeliver 9

Brefu kiest voor duurzaam bouwen

Bij het opknappen van oude gebouwen staat innovatief werken voorop en groeit de vraag naar duurzame inzet. Brefu Funderingstechnieken trekt die aanpak organisatie-breed, door...
hoe maak ik een goede overstap naar elektrische bedrijfswagens

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Subsidies en andere fiscale voordelen beïnvloeden voor een deel het kostenplaatje van je overstap naar een emissievrij bedrijfswagenpark. We bundelen de vragen die we...
Plug in 010 Thumbnail nieuws

Uitnodiging voor Plug in 010

Rotterdam krijgt een zero-emissiezone voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Weten hoe jij je nu al kunt voorbereiden? Meld je aan voor Plug In 010!