De nieuwste EV-batterijtechnieken voor bouwverkeer

IndustrieVandaag

04-05-2022

Nu de gas- en olieprijzen onder druk staan, is het belangrijker dan ooit om alternatieve en meer duurzame initiatieven te onderzoeken voor bouwvervoer. Er zijn gelukkig behoorlijk wat ontwikkelingen op het gebied van laadinfra en energiemanagement. Mike Levens, (Technical) Engineer Energy & Vehicles bij Bluekens EV, deelt verschillende ideeën en oplossingen op het gebied van EV-batterijtechniek voor bouwverkeer.

Batterijen worden steeds sterker, maar ook veiliger. Oude EV-batterijen worden op een creatieve manier hergebruikt, waardoor er flexibele (tijdelijke) laadoplossingen ontstaan én grondstoffen worden bespaard. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan duurzame en collectieve laadoplossingen.

Gerelateerde berichten

Brefu Maxus eDeliver 9

Brefu kiest voor duurzaam bouwen

Bij het opknappen van oude gebouwen staat innovatief werken voorop en groeit de vraag naar duurzame inzet. Brefu Funderingstechnieken trekt die aanpak organisatie-breed, door...
hoe maak ik een goede overstap naar elektrische bedrijfswagens

Van welke subsidies kan ik profiteren voor mijn elektrische bedrijfswagenpark?

Subsidies en andere fiscale voordelen beïnvloeden voor een deel het kostenplaatje van je overstap naar een emissievrij bedrijfswagenpark. We bundelen de vragen die we...
Plug in 010 Thumbnail nieuws

Uitnodiging voor Plug in 010

Rotterdam krijgt een zero-emissiezone voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Weten hoe jij je nu al kunt voorbereiden? Meld je aan voor Plug In 010!