Voertuigen

Emissievrij op weg

Middel om het einddoel te realiseren

We hebben drie diensten (voertuigen, energie & laadinfrastructuur en fleet management). Natuurlijk kunnen opdrachtgevers terecht voor één of twee van de diensten, maar we bereiken het optimale resultaat en efficiency als we onze 360 graden aanpak toepassen. Dan stemmen we alles op elkaar af en zetten we realistische, maar ambitieuze punten op de horizon.

Op het eerste oog lijken de voertuigen bij stadslogistiek het belangrijkste. Maar de voertuigen zijn niet het einddoel, ze zijn een middel om het einddoel te realiseren. Na inventarisatie, analyse en ontwikkeling van de totaalaanpak kiezen we de juiste duurzame en kostenverlagende voertuigen. We opereren merkonafhankelijk, vertrouwde leveranciers zijn BYD, Maxus, Volvo en Renault. Onze opdrachtgevers vertrouwen terecht op ons landelijk dekkend mobiel service netwerk.

Kennismaken met emissievrij rijden?

Ontdek je kansen met de Bluekens EV Energiescan

Van plan om elektrische voertuigen aan te schaffen? Breng dan eerst in beeld wat er aan laadinfrastructuur nodig is om de ambities mogelijk te maken. Zo voorkom je onprettige verassingen, zoals beperkingen in de netaansluiting of lege accu’s na een nacht laden. Een Energiescan van Bluekens EV geeft onder meer antwoord op vragen over:

  • Welke mogelijkheden er zijn voor laadinfrastructuur;
  • De status van de huidige infrastructuur;
  • Mogelijke risico’s;
  • Benodigde ontwikkeling voor toekomstige behoeften;
  • Haalbaarheid van de gewenste situatie;